Aardappeloogstdag 2022

We hebben er weer een jaar op moeten wachten en wat hebben we er weer een zin in! Aardappeloogstdag 2022 op Parklanden. Je eigen aardappelen rooien. Helemaal zelf je eigen friet  maken en op Parklanden laten bakken tot je eigen overheerlijke Parklanden Patatters. Lekkerder kun je ze niet krijgen! En dat samen met de andere activiteiten op zondag 4  september. Wat wil je nog meer?

Appelfrites, een ritje op de kar achter de tractor, beestjes aaien... Het kan allemaal. Aardappeloogstdag Parklanden.

Zondag 4 september 2022. Helaas, alle kaarten zijn reeds verkocht.

Aanmelden

Heeft u er ook al zin in? Koop dan hier uw ticket

 

Wacht niet te lang. Tickets worden alleen via de voorverkoop verkocht. Niet op het evenement zelf! Helaas, we zijn helemaal uitverkocht.

 

De ticketprijs zal net als de vorige keer €5,- bedragen voor alle bezoekers ouder dan 2 jaar. 2 jaar of jonger gratis. Deze prijs is exclusief de betaalkosten voor de ticketprovider. Bij de ticketprijs is alles inbegrepen. Koffie, thee, limonade en patat. Alles wat u mee naar huis wilt nemen, dus zelf gerooide aardappelen, voorgesneden frites of streekproducten uit het winkeltje worden op het terrein zelf afgerekend.

 

Wanneer:

Zondag 4 september

11:00 uur tot 15:00 uur

Je hoeft er niet om 11:00 al te zijn. Dit scheelt voor alle vrijwilligers een enorme piek in het begin. Maar zorg er wel voor dat je er voor 14:00 uur bent, want de tijd vliegt als je aan het genieten bent, want er is zoveel leuks te doen en je wilt natuurlijk niets missen op deze fantastische dag!

 

Wat wordt zeer gewaardeerd?

Verklede boertjes en boerinnetjes. In allerlei kleuren overalletjes en met een echte boeren zakdoek. Daar genieten we enorm van! En de boeren van Parklanden zullen het natuurlijk als een enorme steun in de rug ervaren als er ook veel volwassenen met een rode zakdoek op het veld rondlopen en genieten! Lekker met je handen in de klei en je eigen frites eten! Das het boerenleven op z'n best!

 

Tickets zijn hier te koop

 Helaas, we zijn uitverkocht!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Heel veel boodschappen voor het evenement zijn al gedaan. Dit betekent dat eenmaal gekochte tickets helaas niet meer kunnen worden geannuleerd.

 

Waar en wanneer

Zondag 4 september van 11 tot 15 uur. 

Parklanden.

Rijnlanderweg tussen 1144 en 1128,

2153 KB Nieuw-Vennep

 

 

 

 

Heel veel verklede boertjes en boerinnetjes. We kijken er naar uit.


Parklanden

Rijnlanderweg tussen 1128 en 1144

2153 KB Nieuw-Vennep

Zondag 4 september tussen 11 en 15 uur


Voorgaande jaren....