Boeren Paasfeest Parklanden 2023

Het feest gaat weer beginnen!

Boeren paasfeest Parklanden 2023
Ons jaarlijks terugkerende grote paasfeest. Paaseieren zoeken in het land, broodjes bakken boven het vuur, zelf je limonade melken, beestjes aaien, de mooiste paastak knippen en versieren en leuke spelletjes!
Wanneer:                  Zondag 2 april 2023 
Tijd:                           10 tot 15 uur. Je hoeft er niet persé om 10 uur te zijn. Zo houden we een goede spreiding en minder drukte!
Kosten:                      €7,50
Locatie:                      Parklanden. Tussen Rijnlanderweg 1144 en 1128, 2153KB Nieuw-Vennep
Wat krijg je ervoor:     Een leuke dag, gratis koffie, thee en limonade, de mooiste zelf uitgezochte en versierde paastak en de paaseitjes die je zelf hebt gevonden.

Boeren Paasfeest Parklanden 2023.

 

We hebben er weer zin in! De voorbereidingen zijn in volle gang. Alle 30 vrijwilligers gaan er weer voor zorgen dat we met elkaar een fantastische dag hebben. Een mooie paastak zelf uitzoeken op het veld. Een mooie? Welnee, de allermooiste! En als het weer het toelaat, dan mag je hem ook nog  eens prachtig versieren op Parklanden. En natuurlijk paaseieren zoeken op heb veld. Lekker speuren naar heerlijke chocolade eitjes. Honger? Dan ga je lekker een broodje bakken boven het vuur. En de beestjes aaien of kijken en horen wat er gebeurt in het voedselbos en alles wat hier nog op de planning staat. En dit jaar ook weer een leuk nieuw spelletje. Kortom, het beloofd weer een fantastische dag te worden.

 

Wacht niet te lang, het aantal deelnemers is beperkt!

 

Tickets zijn hier te koop.

 

Belangrijk:

 

Update:

Tijdens en voor het opbouwen was het weer lekker nat! Het veld is dus wel wat modderig geworden. Houdt hier rekening mee met de kledingkeuze!

 

Wij en u! gaan met vuur aan de gang. Wij zullen er alles aan doen om de dag zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zorg er echter wel voor dat u uw kinderen goed in de gaten houdt en denk om de veiligheid van uzelf en die van anderen. U blijft ten allen tijden zelf verantwoordelijk de veiligheid van uzelf uw kinderen

 

 


Hoe, wat, waar?

Boeren Paasfeest Parklanden 2023

Parkeren op Parkanden (Rijnlanderweg tussen 1144 en 1128 bij het blauwe bord van Parklanden. 2153 KB in Nieuw-Vennep.

Zondag 2 april, tussen 10:00 uur en 15:00 uur

 

Tickets zijn hier te koop.