Paastakken op Parklanden

Het kan dus toch!

Het mag duidelijk zijn. Grote evenementen zitten er voorlopig even niet in. Dus ook Boeren Paasfeest Parklanden kan dit jaar niet doorgaan. Toch krijgen we al heel wat verzoeken van Parklanden bezoekers dat zij het missen en graag thuis aan de slag willen met paastakken. En dat kan dus wel!

 

 
 
 
 

 

Paastakken op Parklanden

Zaterdag 3 april, tussen 9:00 en 17:00 uur mag u op het veld naast Parklanden de aller, aller, allermooiste paastakken komen uitzoeken. Ter plekke zal ik (Boer Ton) de tak(ken) voor uw afknippen. De tak(ken) kunt u dan meenemen naar huis en thuis prachtig versieren. Het zijn prachtige 2 jarige Hazekaar takken. En wat is nu het leukste…. Zelfs als er al meer dan honderd takken weg zijn, u mag nog steeds de allermooiste uitzoeken! De winst van de takkenverkoop zal gebruikt worden voor het onderhoud van het vrij toegankelijke gedeelte van Parklanden en voor de financiering van onze aardappeldonaties aan de voedselbank.

 

Paastakken versieren?

Is ontzettend leuk. Om het zelf te doen, of met het hele gezin. Geen versierspulletjes in huis? Nog leuker! Want hoe kun je een eigen allermooist uitgekozen paastak nou mooier versieren dan met fotootjes van je eigen huisdier (toen die nog klein was), je kinderen, lammetjes, echte lentekiekjes of beter nog, laat je fantasie de vrije loop. Maak foto’s, druk ze af en hang ze met touwtjes of lintjes in de paastakken. Enne… eitjes, kuikentjes en alles wat geel is mag natuurlijk altijd!

 

 

 


Hoe, wat, waar?

Paastakken knippen op Parklanden

Parkeren op Parkanden (Rijnlanderweg tussen 1144 en 1128 bij het blauwe bord van Parklanden. 2153 KB in Nieuw-Vennep.

Zaterdag 3 april

Tussen 9:00 uur en 17:00 uur

Parkeren op Parklanden en even doorlopen het land in naar de achterkant van de paastakken.

Grote dikke takken (>1m):4€/st, 3 takken voor 10€.

Kleine dunne takken(<1m):1,25/s, 5 takken voor 5€.

Graag contant en gepast betalen!

Is Boer Ton er niet, gewoon even bellen: 

06-26868136, dan loopt hij ergens rond op de boerderij, maar dan komt hij snel naar u toe!