Boerengolf

Het seizoen loopt van begin april tot eind september. De boerengolf is nu gesloten.

 

Het spel...

Boerengolf kun je vaak spelen in een heel groot weiland tussen de koeien. Wij hebben er echter voor gekozen om het in onze hoogstam fruitboomgaard aan te leggen. Het spel heeft 10 holes en wordt gespeeld met een klomp aan een stok en een bal welke zo groot is als een handbal. Sommige holes liggen ver uit elkaar, dan kun je lekker een flinke hijs geven. Andere holes vragen om meer behendigheid, want die zijn opgetuigd met verschillende hindernissen. De kunst is om met zo weinig mogelijk slagen de bal in de hole te krijgen en zo het parcours te doorlopen.

Het wordt zoals gezegd gespeeld in de boomgaard, dus zeker als het geregend heeft, zijn laarzen of oude schoenen geen overbodige luxe. Overmatige regen kan nog al eens voor nieuwe "natuurlijke" hindernissen zorgen.

Het spel duurt afhankelijk van de groepsgrootte tussen de 1 en 2 uur. Het kan persoonlijk (elke speler zijn eigen bal) of team tegen team (elk team 1 bal) gespeeld worden. 

 


Openingstijden en reserveringen

In het seizoen is de boerengolf 7 dagen per week geopend tussen 9:00 uur en 20:00 uur.  Voor reserveringen of informatie, even een mailtje, of een belletje naar Angelique (06-81918670). Het seizoen is van begin april tot eind september. Allemaal een beetje afhankelijk van het weer.

 

Familiefeest

Arrangementen

 

Arrangement 1 - 5,50 p.p. (5 € bij groepen groter dan 15 personen)

  • Ontvangst met uitgebreide speluitleg
  • Thermoskan met verse koffie, thee met koek / limonade met zakje chips (voor kinderen) geserveerd bij de boomgaard.
  • Boerengolf

 

Arrangement 2 - 8€ p.p. (7,50 € bij groepen groter dan 15 personen)

  • Ontvangst met uitgebreide speluitleg
  • Thermoskan met verse koffie, thee met appeltaart of zelfgebakken cake geserveerd bij de boomgaard.
  • Blikje fris om tijdens het spel te drinken.
  • Boerengolf

 

 

 

Voor alle arrangementen geld: Kinderen van 4 jaar of jonger 50% korting.

Wij vragen geen borg, maar bij het breken van een boerengolfclub wordt 15€ in rekening gebracht, bij het niet meer terug kunnen vinden van een bal 7,50€.

 

Aanbetaling voor reserveringen van groepen:

 

Minimaal 1 week van te voren 25% aanbetalen. Als er ivm het weer 3 werkdagen van te voren wordt gecanceld, dan wordt het geld teruggestort. Als er korter dan 3 werkdagen van te voren wordt gecanceld dan bent u de aanbetaling kwijt. Dit ivm met onze organisatie en inkoop.


Impressie