FANTASTISCH!

De boomplantdag die we op 26 maart 2016 georganiseerd hebben was weer fantastisch! Bere gezellig om met meer dan 60 enthousiastelingen de bomen te planten. Ontworpen door de landschapontwerper Ria Bos en aangeplant door mannen, vrouwen, kinderen en zelfs hele gezinnen. Allemaal met schep. Of in sommige gevallen met aanwijzingen hoe de ander kon scheppen of palen er in kon heuten. In ieder geval heerlijk genoten en alles staat ondanks de wind nog keurig overeind. Laat die appels en peren nu maar komen. Trouwens, de eerste paaseitjes zaten er de volgende dag al aan......

 

Het wordt natuurlijk wel steeds leuker om te wandelen over de openbaar toegankelijke wandelpaden. De gewassen worden gepoot of beginnen te groeien.  En dat straks allemaal kunnen bekijken en beleven onder het genot van een stuk fruit uit de gratis, ja gratis, plukweide!

Dit jaar zullen er informatieborden geplaatst waarop o.a. te zien is wat er gaat komen. Als u wilt weten hoe dit allemaal mogelijk is, kijk dan ook eens op de pagina Vrienden van PARKLANDEN.

 

Hieronder een flinke greep uit alle foto's die we de 25e hebben mogen ontvangen. Het zijn er veel, maar het is natuurlijk altijd leuk om jezelf of bekenden terug te zoeken. Als je op een foto klikt, dan wordt hij uitvergroot. Heb je nog een leuk onderschrift, mail het door, dan zet ik het erbij.