Aardappeloogstdag zondag 3 september 2017

Zondag 3 september. Het was weer zover. Aardappelen oogsten op Parklanden. Een ritje met de tractor naar het aardappelveld, zelf je aardappelen oogsten en vervolgens het belangrijkste, zelf frites maken en smullen maar! En dan met een dikke buik naar huis? Welnee, want als je klaar ben kun je naar het maïsdoolhof. Lekker door het gras langs de koeien wandelen om vervolgens je weg te zoeken door het nieuw aangelegde doolhof. 2015 was het leuk, 2016 top, maar in 2017 hebben we laten zien dat het altijd nog gekker en nog leuker kon! 

Eén groot feest!

Het weer zat enorm mee, ondanks het vroege uur en soms zelfs een nachtdienst op zondag, kwam iedereen met een uitgeslapen glimlach aan.

Laarzen, slippers, sandalen en zelfs naaldhakken zijn gesignaleerd en prachtig verkleedde boertjes, boerinnetjes en cowgirls.

 

Een ritje op de tractor, dolen door de maïs, je eigen aardappelen opgraven, zelf schillen, patat laten bakken en smullen maar. En dat allemaal onder het genot van een heerlijk zonnetje. Een zondag om nooit meer te vergeten!

 

Wel meer dan 300 mensen die hebben genoten en bijgedragen aan onze schenkingen aan de voedselbank.


Locatie

Parklanden

Rijnlanderweg, tussen nr 1144 en 1128 (aangegeven met borden ter plaatse)

2153 KB Nieuw-Vennep

Email: parklanden@gmail.com