Aardappeloogstdag 2021

Wat hebben we er lang op moeten wachten, wat kijken we er naar uit. Aardappeloogstdag op Parklanden. Je eigen aardappelen rooien, zelf helemaal je aardappel frites klaar maken en op Parklanden laten bakken tot je eigen overheerlijke Parklanden Patat. Lekkerder kun je ze niet krijgen! En dat samen met de andere activiteiten op 12 september. Wat wil je nog meer?

Appelfrites, hooivork hangen, een ritje op de kar achter de tractor, beestjes aaien... Het kan allemaal. Aardappeloogstdag Parklanden.

Zondag 12 september 2021. Snel tickets kopen, want helaas geld dit jaar: Vol is vol!

 

Belangrijk: We gaan er vanuit dat de corona besmettingscijfers niet de lucht in schieten. Als dit in de laatste week voor de oogstdag wel gebeurd, dan zijn we helaas genoodzaakt het evenement af te blazen. Houdt deze site dus goed in de gaten!!!

Aanmelden

Wel even anders!

Dit jaar hebben we alle zeilen bij moeten zetten om de dag veilig georganiseerd te krijgen. Van te voren moeten de tickets gekocht worden en een Coronatoegangsbewijs voor evenementen is verplicht voor alle bezoekers en vrijwilligers vanaf 13 jaar of ouder. De 1,5 meter is dan niet verplicht, maar omdat er ook altijd veel jongere kinderen komen, proberen we op de drukke plekken de 1,5 meter toch te respecteren. We rekenen hierbij op het begrip en medewerking van de bezoekers.

We zijn nog druk bezig met de laatste puntje op de i.

 

De tickets zijn vanaf vrijdag 3 september hier te koop.

 

Wacht niet te lang. Tickets worden alleen via de voorverkoop verkocht. Niet op het evenement zelf!

 

Toegangsbewijs

Toegang zonder ticket en coronatoegangsbewijs is dit jaar helaas niet mogelijk. Tickets moeten van te voren gekocht worden. Op het evenement zelf is het dit jaar helaas niet mogelijk. Een maatregel waar we voor hebben moeten kiezen om het bezoekersaantal in de hand te houden. De ticketprijs zal net als de vorige keer €5,- bedragen voor alle boekers ouder dan 2 jaar. 2 jaar of jonger gratis. Deze prijs is exclusief de betaalkosten voor de ticketprovider. Bij de ticketprijs is alles inbegrepen. Koffie, thee, limonade en patat. Alles wat u mee naar huis wilt nemen, dus zelf gerooide aardappelen, voorgesneden frites of streekproducten uit het winkeltje worden op het terrein zelf afgerekend.

 

Tickets zijn hier te koop.

 

De boodschappen voor het evenement zijn gedaan. Dit betekend dat eenmaal gekochte tickets helaas niet meer kunnen worden geannuleerd.

 

Wanneer

Entree zondag 12 september van 11 tot 15 uur. 

Extra leuk:

 

Heel veel verkleed boertjes en boerinnetjes. We kijken er naar uit!

Even een terugblik naar een vorige keer


Locatie

Rijnlanderweg tussen 1144 en 1128 (Parklanden)

2153 KB

Nieuw-Vennep

Email: parklanden@gmail.com

Telefoon: 06-26868136


Voorgaande jaren...