Parklanden wil meer!

Parklanden is een onderdeel van PARK21. Ongeveer 60 ha akkerbouw en koeien gecombineerd met recreatieve activiteiten. Openbaar toegankelijke wandelpaden om en door de gewassen, een openbaar toegankelijke boomgaard met hoogstamfruitbomen, parkeerplekken en een pipokar met stroom, water en toiletten. Door het jaar heen organiseren de boeren van Parklanden geweldige activiteiten. Het boeren paasfeest Parklanden, de aardappeloogstdag en koe in de wei. In de planning staat ook nog een echt boeren zomer feest. We willen echter nog veel meer, maar lopen tegen onze beperkingen op. We hebben immers ook nog onze boerderij. Daarom zoeken wij de samenwerking op met andere partijen. Onze eerste gedachte gaat uit naar een sportclub, een natuureducatie club, een wandelclub, scholen, maar wellicht kunt u ons nog verassen met ideeën waar wij in eerst instantie niet aan gedacht hebben, maar ook prima kunnen passen in Parklanden

Wij bieden...

Ruimte

Parklanden is groot, heel groot. In totaal bijna 60 ha.

 

Faciliteiten

Toilet, stroom en water.

 

Mogelijkheden

Sport, natuureducatie, voedselbos, bloemenpluktuin, .....


Ruimte

Parklanden is groot, heel groot. Er worden akkerbouwgewassen geteeld en er lopen koeien. Daarnaast hebben we nog een boomgaard met hoogstam fruitbomen. In de boomgaard is al plek voor het organiseren van kleine evenementen. Tevens is er parkeermogelijkheid voor een stuk of 20 auto's. Het is voor ons echter een kleine moeite om een deel van een perceel om te vormen tot iets waar u nog meer mee kunt. Denk hierbij aan een grasveld, een hindernisbaan, een vlindertuin, een bloemenpad, een poeltje, noem maar op. Graag gaan we met u om de tafel om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Faciliteiten.

Op Parklanden staats reeds een pipokar met hierin een mogelijkheid voor het maken van koffie en thee, en voorzien van twee toiletten. Stromend water, afvoer en stroom zijn aanwezig. Een picknick tafel en ongeveer 20 parkeerplekken zijn er al. Hier kan gebruik van gemaakt worden. Wilt u meer, heeft u andere wensen, wij hebben ruimte en kunnen samen met u de verschillende mogelijkheden bespreken.

Mogelijkheden

Heel erg veel en het kan alle kanten op. Met 1 beperking, heel grootschalig is niet de bedoeling. Maar een sportclub die buitenactiviteiten wilt houden in het open veld, maar misschien wel een eigen hindernisbaan hiervoor wilt hebben. Natuureducatie met een op maat gemaakt bloemenveld, voedselbos, of looproute om de biodiversiteit te ontdekken. Een school die voor diverse klassen iets samen met 1 van de boeren van Parklanden wil organiseren? Het is allemaal mogelijk. Laten we de koppen bij elkaar steken en kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.


Paul, staat altijd open voor overleg!
Paul, een echte Parklander Boer!

Hoe nu verder...

 

Wordt uw interesse gewekt, heeft u goede ideeën en zoekt u de samenwerking?

 

Klik hier en neem contact op met Paul. Paul zorgt ervoor dat we rondom de keukentafel gaan zitten om te kijken wat wij elkaar kunnen bieden. 

 

Parklanden is al mooi, maar samen kunnen we het nog mooier maken.