Boeren Paasfeest Parklanden 2024

Het was weer een groot feest, boerenpaasfeest parklanden 2024.

 

Het feest gaat weer beginnen!

Boeren paasfeest Parklanden 2024
Weer of geen weer, het gaat altijd door! Want voor de boeren van Parklanden geld het volgende: Heeft u een oplossing, dan zoeken wij problemen erbij, maar zien we een probleem, dan is de oplossing zo gevonden!
Een deel van de activiteiten zullen we naar binnen verplaatsen. Wel voor de zekerheid laarzen en een regenjas mee!
Ons jaarlijks terugkerende grote paasfeest. Paaseieren zoeken in het land, broodjes bakken boven het vuur, zelf je limonade melken, beestjes aaien, wedstrijdje paasei lopen, de mooiste paastak knippen en versieren en we zijn nog bezig met het organiseren van andere leuke spelletjes, maar dat wordt nog even spannend en een verrassing!
Wanneer:                  Zondag 24 maart 2024
Tijd:                           11 tot 15 uur. Je hoeft er niet persé om 11 uur te zijn. Zo houden we een goede spreiding en minder drukte!
Kosten:                      €8,50
Locatie:                      Parklanden. Tussen Rijnlanderweg 1144 en 1128, 2153KB Nieuw-Vennep
Wat krijg je ervoor:     Een leuke dag, gratis koffie, thee en limonade, zelf gebakken broodjes, de mooiste zelf uitgezochte en versierde paastak en de paaseitjes die je zelf hebt gevonden.

Boeren Paasfeest Parklanden 2024.

 

We hebben er weer zin in! De voorbereidingen zijn in volle gang. Alle 30 vrijwilligers gaan er weer voor zorgen dat we met elkaar een fantastische dag hebben. Een mooie paastak zelf uitzoeken op het veld. Een mooie? Welnee, de allermooiste! En als het weer het toelaat, dan mag je hem ook nog  eens prachtig versieren op Parklanden. En natuurlijk paaseieren zoeken op heb veld. Lekker speuren naar heerlijke chocolade eitjes. Honger? Dan ga je lekker een broodje bakken boven het vuur. En de beestjes aaien of kijken en horen wat er gebeurt in het voedselbos en alles wat hier nog op de planning staat. Ook dit jaar weer het beroemde paasei lopen. Wie is het snelst en laat zijn eitje niet vallen. En dit jaar zijn we ook nog bezig met een paar nieuwe spelletjes, maar dat is nog even afwachten of het lukt. Kortom, het beloofd weer een fantastische dag te worden.

 

En in het het voedselbos is weer van alles te beleven.

 

En als klap op de vuurpijl een demonstratie schapen drijven met de hond, maar zonder schapen. Kan dat? Ja dat kan, komt het zien!

 

 

Wacht niet te lang, het aantal deelnemers is beperkt!

 

Tickets zijn hier te koop.

 

Belangrijk:

 

Update:

Vorig jaar was het tijdens en voor het opbouwen was het weer lekker nat! Hoe het dit jaar wordt is altijd nog even afwachten. Het veld kan dus wel wat modderig geworden. Houdt hier rekening mee met de kledingkeuze!

 

Wij en u! gaan met vuur aan de gang. Wij zullen er alles aan doen om de dag zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zorg er echter wel voor dat u uw kinderen goed in de gaten houdt en denk om de veiligheid van uzelf en die van anderen. U blijft ten allen tijden zelf verantwoordelijk de veiligheid van uzelf uw kinderen.

 

Er worden op deze dag foto's gemaakt. Soms worden deze op internet geplaatst om te laten zien wat een fantastische dag het weer was. Zie onder het kopje vorige activiteiten. Wilt u zelf niet op de foto, dan horen wij dit graag en houden we hier rekening mee.

 

Honden zijn op de dagen van de evenementen helaas niet toegestaan. Op alle andere dagen mag u heerlijk met de hond komen wandelen op de wandelpaden van Parklanden.

 

 


Hoe, wat, waar?

Boeren Paasfeest Parklanden 2024

Parkeren op Parkanden (Rijnlanderweg tussen 1144 en 1128 bij het blauwe bord van Parklanden. 2153 KB in Nieuw-Vennep.

Zondag 24 maart, tussen 11:00 uur en 15:00 uur

 

Tickets zijn hier te koop.